dissabte, 1 de juny del 2013

Cala del Molí


La via ferrada de la Cala del Molí se situa al municipi de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Aquesta via ferrada està formada per de dos trams. El primer va ser inagurat el juny del 2002 i el segon al febrer del 2003, ambdos equipats per Albert Gironés Domenech. Per motius de seguretat al 2005 va ser desmuntada i tancada. Al 2013 va ser reequipada per Albert Gironés Domenech i Albert Gironés Stierle i oberta al públic el 01/06/2013.


Deixem el cotxe al carrer de Sicília de Sant Feliu de Guíxols a prop del Mirador de les Triadores, on comença el camí (GR-92) que ens porta a la via ferrada. A l'inici del hi ha un cartell amb el recorregut de la via.

  

Baixem per les escales del camí de ronda (GR-92) fins a trobar un altre cartell explicatiu de la via ferrada de la Cala del Molí. Una mica més endavant trobem un que ens indica la entrada al primer i segon tram.

  

Comencem el primer tram. Baixem per un camí equipat amb un cable fins arribar a les roques de la Cala del Molí. Les vistes són espectaculars.

 


 

Flanquegem les roques fins arribar a una passera de fusta seguida d'un pont tibetà d'uns 9 metres.

  
  
Continuem vorejant la costa i trobem dos ponts tibetans, un d'uns 3 metres i un altres d'uns 9.


    

  
  
A escassos metres trobem la via d'escapament, a partir d'aquest punt comença el segon tram que té un petit desplomat.
Vorejem la roca i trobem l'últim pont, d'uns 12 metres aproximadament.
 

Arribem a la Cala Alga, seguim la via ferrada i al final trobem un camí equipat que ens porta al nostre punt de sortida.
  
    
Descarregar la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada